A hipervizuális, modern világunkban nehéz elérni, hogy a videónk kitűnjön a tömegből. Gondolj az Impresso alkalmazásra egy olyan, ügyes asszisztensként, aki elvégzi helyetted a nehéz munkát – így a kreativitásod igazán ragyoghat.

Röviden, az Impresso egy videósablon-gyűjtemény, olyan témák szerint rendezve, mint az utazás, a divat, az üzlet, a sport és a gasztronómia – de válogathatunk népszerűség és dátum szerint is. Válassz egy sablont, és alakítsd az ízlésed szerint úgy, hogy fotókat, szöveget és zenét adsz hozzá az Impresso elképesztő katalógusából – hogy igazán kifejezhesd magad. Valóban, ha már egyszer kiválasztottál egy sablont, elképesztően sok lehetőséged lesz az alakítgatásra: forgathatod a betűtípusokat, váltogathatsz a színek között, és hozzáadhatsz szűrőket.
Az Impresso segít látványos videókat készíteni, és azokat megosztani a közösségi médiában – egyenesen a telefonodról.

Miután végeztél a szöszmötöléssel, az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on oszthatod meg a végeredményt. Jól gondolod: minden közösségi oldalhoz külön formátum tartozik, így például lesznek videók, amelyeket az Instagram-sztorikra szabtak, míg másokat a YouTube-ra.

Az eredmény remekül fog kinézni, miközben a folyamat minimális erőfeszítést követel tőled, a felhasználói felület használata pedig könnyed és ösztönös. Ha frissítesz az ingyenes verzióról, még jobb minőségű videókat kapsz, bár a hétköznapi felhasználó már az alapváltozatban is több mint elegendő felfedeznivalót talál. Mondd el az életed vagy a márkád történetét – úgy, ahogy te szeretnéd.