Select a page

Tóth Levente a EuroCloud Magyarország elnökségében

A EuroCloud Magyarország Egyesület december 17-i közgyűlésén új elnökségi tagot választott Tóth Levente személyében. Tóth Levente a Telenor Magyarország vállalati értékesítési és marketingigazgatójaként dolgozik.

Tóth Levente (40) több mint 10 éve dolgozik az infokommunikációs szektorban, elsősorban értékesítési marketing és üzletfejlesztési területen látott el vezetői feladatokat, de jelentős tanácsadói tapasztalattal is rendelkezik. Emellett az utóbbi években különböző cloud-ra alapuló startupok üzletfejlesztésében is részt vesz.

Tóth Levente 2012. június 1-től a Telenor Magyarországnál tevékenykedik, ahol a vállalati értékesítési és marketingigazgatói posztját tölti be. Ezt megelőzően vezetői tanácsadóként dolgozott. A szakember 2009-ig a T-Systems Hungary nagyvállalati értékesítési igazgatója volt, ezt megelőzően pedig a T-Mobile-nál volt felelős a nagyvállalati és kormányzati ügyfelek kiszolgálásáért.

Tóth Levente egyetemi diplomáját 1997-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Pénzügy szakirányán szerezte, majd ugyanitt 2004-ben MBA fokozatot szerzett. Időközben az ELTE Jogi Továbbképző Intézetének jogi szakokleveles közgazdász képzését is elvégezte.

A pályázatának mottójául egy 19. századi tudós, Otto Lilienthal idézetét választotta mottójául: “Kitalálni egy repülőgépet, az semmi. Megépíteni egyet, az valami. De repülni vele az minden.” – azaz nem elég kigondolni, majd megvalósítani valamit, végül csak az számít, hogy sikeres lesz-e. Az új elnökségi tag fő célkitűzései között egy cloud klaszter létrehozása, a startup ökoszisztémával való együttműködés erősítése és az egyesület professzionálisabb, üzleti jellegű működésének megerősítése szerepel.

Az elnökség ezzel ismét öttagúra bővült, tagjai még Bellák Zoltán, az Cloud Computing Hungary Zrt alapítója (az egyesület elnöke), Imolay Olivér, az iMotion International Kft partnere, Kovács Viktor, a Neostratus felügyelőbizottságának elnöke és Poros Gábor, az ABC Data ügyvezető igazgatója.

Tóth Levente elnökségi megbízatása 2014 májusáig, a EuroCloud Magyarország teljes elnökségének megújításáig tart.

 Autóbérlés olcsón, kaució nélkül, extra szolgáltatásokka. Autóbérlés budapesten- Acerent